MTB Dagtochten
Sevilla

Mocht u de drukte van het grote Sevilla willen ontvluchten en lekker op de mountain bike de prachtige natuur rondom Sevilla willen ontdekken dan kunt u bij ons een dagtour boeken.

SEVILLA DORPJES & TAPA TOUR

Deze ± 40 km. tour is niet alleen een avontuurlijke mountainbiketocht maar ook een culinaire ervaring. We beginnen in Mairena del Aljarafe en fietsen van dorp naar dorp om te genieten van lokale gerechten. De eerste stop na 30 minuten is in de Village Bollullos voor een kop koffie en de lekkere spaanse ‘churros’. Vol energie fietsen we in een klein uur naar het dorp La Puebla del Rio. We volgen de rivier de Guadalquivir naar Coria del Rio waar we aan de oever een rijk assortiment aan tapas voorgeschoteld krijgen. Spanjaarden komen speciaal uit Sevilla om hier een lunch te nuttigen. Deze tocht is makkelijk en geschikt voor familie met kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs vanaf: € 65,00 p.p. incl:
Mountain bike plus helm
Fles water
Coffee / tea
Lunch
Gids die Nederlands , Engels , Duits en Spaans spreekt
Minimaal vier personen

E-Bike 25,00€ extra

SEVILLA DEHESA DE ABAJO FIETSTOUR

Een mooie M.T.B. tour van 65 km. door het prachtige landschap rond Sevilla. We starten om 11:00 in Mairena del Aljarafe (metrostation Ciudad Expo) waar we de fietsen in ontvangst nemen en vanaf daar volgen we de weg via Bollullos, om uit te komen bij het nationale park Coto Doñana. Dit prachtige natuurgebied is beroemd om zijn vogelpopulatie, zoals flamingo’s, de zwarte gier en de zeldzame Spaanse keizerarend. Wij lunchen in restaurant La Dehesa de Abajo, waar we uitzicht hebben over het meer van Coto Doñana, waar we met wat geluk een kolonie flamingo’s kunnen observeren Deze tocht is middelzwaar, een redelijke conditie is wel vereist.

Prijs vanaf: € 75,00 p.p. incl:
Mountain bike plus helm
Fles water
Koffie / thee
Lunch
Gids die Nederlands , Engels , Duits en Spaans spreekt
Min 4 pers.

E-Bike 25,00€ extra


Geniet met vrienden !

En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2024 Wandel en fietsvakanties. Created using WordPress and Colibri