Reserveren

Alle reizen van PedroTours zijn direct te boeken via de website via het contact formulier. 

Uiteraard staan we ook telefonisch of via WhatsApp voor u klaar om een reservering te maken. Neem daarvoor contact met ons op via 0034-622919957. Wanneer u specifieke wensen of vragen heeft alvorens u een reis wilt boeken verzoeken we u om ons te mailen (peter@pedrotours.com).

Al onze reizen zijn op aanvraag. ‘Op aanvraag’ wil zeggen dat we vooraf niet kunnen aangeven of u op de gewenste vertrekdatum kunt starten met deze reis. Zodra we uw boekingsaanvraag hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag. Zijn alle onderdelen van de reis beschikbaar dan ontvangt u de boekingsbevestiging en factuur en is de boeking definitief. Is het niet het geval, dan nemen we contact met u op per telefoon of mail. Een boekingsaanvraag is niet vrijblijvend. 

Optieboekingen
Met een optieboeking heeft u een bedenkperiode van 10 werkdagen. Binnen deze periode kunt u vrijblijvend kiezen om de reis definitief te boeken of kosteloos te annuleren.
Optieboekingen kunnen niet via de website geplaatst worden, neem hiervoor contact met ons op via 0034-622919957 of per mail via peter@pedrotours.com . Een optieboeking is niet mogelijk voor een reis met het vertrek binnen 3 weken.

Reserveringsvoorwaarden
Al onze reizen zijn op aanvraag. ‘Op aanvraag’ wil zeggen dat we vooraf niet kunnen aangeven of u op de gewenste vertrekdatum kunt starten met deze reis. Zodra we uw boekingsaanvraag hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag. Zijn alle onderdelen van de reis beschikbaar dan ontvangt u de boekingsbevestiging en factuur en is de boeking definitief. Is het niet het geval, dan nemen we contact met u op per telefoon of mail. 

Betalingsvoorwaarden
Na de boeking van uw reis ontvangt u een factuur per email. Na ontvangst van de factuur dient een aanbetaling van 15% van de totale reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk 4 weken voor vertrek overgemaakt zijn aan PedroTours.

Bij boeking binnen 4 weken voor vertrek van uw reis moet de volledige reissom direct na boeking worden betaald.

Opzegging
De organisator kan de overeenkomst vóór aanvang van de reis opzeggen en de reiziger alle voor de reis betaalde bedragen terugbetalen zonder een schadevergoeding verschuldigd te zijn:
a) ingeval het aantal aanmeldingen kleiner is dan het in de overeenkomst vermelde minimumaantal en de reiziger van de opzegging in kennis wordt gesteld binnen de in de overeenkomst bepaalde termijn, maar uiterlijk:

– 20 dagen voor aanvang van de reis bij een reis van 6 dagen of meer.

– 7 dagen voor aanvang van de reis bij een reis van 2 tot 6 dagen.

– 48 uur voor aanvang van de reis bij een reis van minder dan 2 dagen.

b) ingeval van overmacht, waaronder wordt verstaan onvermijdbare en buitengewone omstandigheden.

Terugbetaling betaalde reissom
In de bovenstaande gevallen betaalt de organisator reeds ontvangen bedragen onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Niet vergoed worden kosten die door de reiziger zijn gemaakt voor diensten die buiten de overeenkomst vallen zoals inentingen, visa, aanschaf materiaal, verzekeringen en indien niet bij de reis inbegrepen de vliegreis, tickets, accommodatie, e.d..

Reizen en het coronavirus
We begrijpen dat u veel vragen heeft over het reizen naar uw bestemming en het coronavirus. Gelukkig gaat de wereld steeds meer open en is reizen naar veel bestemmingen binnen Europa gewoon weer mogelijk. Bij PedroTours kijkt u met een gerust hart uit naar uw vakantie. Bij nieuwe boekingen (m.u.v. vliegreizen) is het mogelijk om tot 4 weken voor vertrek gratis en zonder opgave van reden uw vakantie te annuleren.


En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2024 Wandel en fietsvakanties. Created using WordPress and Colibri