Recensies

Maud Noijen

De wandelreis in de prachtige natuur van de Costa de la Luz was top. Er hing een gemoedelijke sfeer tussen de reisgenoten, de gidsen waren enthousiast, gezellig, flexibel en wisten de mooiste plekken uit te kiezen. De wandelingen waren afwisselend en goed te doen, met soms een pittig stukje ertussen. Daarnaast wissel je wandelen ook af met bezienswaardigheden uit de omgeving. (Bezoek aan Cádiz, Vejer en de boottocht om walvissen/dolfijnen te zien).

Er werd rekening gehouden met de behoefte aan ontspanning. De gidsen wisten leuke café’s en strandtenten te vinden waar we voldaan de wandeling afsloten. Ook droegen ze er zorg voor dat we op tijd terug waren bij het hotel, zodat we nog een duik konden nemen in het zwembad of naar het strand konden wandelen voordat we aanschoven voor de heerlijke Spaanse avondmaaltijd.

Een afwisselende, gezellige, gemoedelijke en vooral prachtige (natuur)reis!

Was een avontuurlijke en bijzondere trip. Heb genoten van het fietsen in deze omgeving. Prima fietsen en de ondersteuning was persoonlijk en goed geregeld! Jan en Inge


Vanaf de aankomst op Sevilla aeropuerto tot aan de ‘finish’ een week later in puerto Cadiz hebben we door de begeleiding van Pedrotours een geheel ont zorgde en avontuurlijke fietstocht kunnen beleven. Mede gebaseerd op hun goede voorbereiding en uitgekozen route hebben we genoten van een aaneenschakeling van de mooiste landschappen, fraaie vergezichten, beleefbare monumenten, historisch erfgoed in idyllische dorpen en markante steden in dit gedeelte van Andalusië. Dit alles voorzien van heerlijke culinaire tips en bijbehorende drankjes. Waarbij de geleverde mountainbikes, met en zonder e-bike ondersteuning, voor de verschillende wegomstandigheden uitstekend toegerust waren.
Peter, de pendelende koerier, die dagelijks onze bagage van hotel, appartement, B&B en studio heen en weer heeft gebracht is echt luxe. Iedere dag weer een verrassing waar de volgende etappe zou eindigen.
Dit alles resulteerde in een onvergetelijke fietsvakantie die voor herhaling vatbaar is.
Gracias y adios, Toos & Lex 


Een geweldige week gehad in Costa de la Luz! Prachtig landschap, schitterende wandelingen door soms ongerepte natuur, waar je niemand tegenkwam.
Mijn grote complimenten aan Peter met zijn rust, humor, enthousiasme en flexibiliteit, niks was hem te veel!
De groep was heel gezellig, prachtig weer, prima hotel en lekker eten. Gewoon genieten!
Het was mijn eerste wandelvakantie, maar zeker niet de laatste!
Bedankt Peter!

Anna Zagrajek

Dankzij Pedrotours een prachtige fietsvakantie gehad in Zuid-Spanje. Op onze fietstocht van Sevilla naar Cadiz hebben we veel bijzondere plekken aangedaan. Natuur, dorpen en steden, cultuur, genoeg te beleven onderweg. Verblijf in fijne hotels op verrassende locaties met op de achtergrond een betrokken ‘Pedro’ om hulp te bieden als het nodig was, heel fijn!

Sander Wegbrans


Een 5***** wandelvakantie met Pedrotours.

Een week gewandeld op de Costa de la Luz over kleine verassende paadjes door de prachtige natuurgebieden van Andalusie. De organisatie door Pedrotours was top. Een gezellig familiehotel met vriendelijk personeel en een uitstekende keuken. Alle lof voor de reisleider die de mooie wandelingen heeft bedacht en ons veel interessante verhalen over de regio wist te vertellen. Mede door zijn inbreng is het een zeer geslaagde vakantie geworden. Een 10 met een griffel voor Pedrotours.


Erica Hoes

Wandelvakantie Costa de La Luz

Super week gehad aan de Costa de la Luz!
Met Peter mooie wandelingen over prachtige stranden en door de natuur, over soms hele smalle paadjes waar bijna niemand komt.
Leuke rondleiding door Cadiz door Ini met afsluitend een sherry proeverij met heerlijke hapjes.

Een prima hotel, super mooi weer en een top reisleider.

Bedankt Peter en Ini!

Dini Ydens


Peter heeft een fantastische fietsreis uitgezet van Sevilla via el Rocio naar Cadiz. Met een mountain bike goed te doen en veel uitdagende paden. De tocht gaat door zeer mooie natuurgebieden en door de glooiende heuvels van Andalusië om te eindigen aan de kust van Cadiz.

Marja Amsterdam

Prachtige vakantie gehad!Elke dag verrassend!Het hotelletje in Zahora was heel gezellig en de kok zorgde voor lekker eten!

s Morgens stond Peter ons op te wachten met een stralende glimlach en een lekker lunchpakket om ons naar het vertrekpunt van de wandelingen te brengen.We zagen heel wat mooie ongerepte natuur en dankzij de flexibiliteit van Peter kon er ook altijd gekozen worden voor een kortere route.

De vele gezellige momenten,lunchpauze in lokale restaurantjes en vooral het immense gevoel voor humor zullen me altijd bijblijven!

Dankjewel Peter voor deze tot in de puntjes georganiseerde topvakantie

KARINE


Super vakantie aan de Costa de la Luz met prachtige wandelingen door telkens een verrassend landschap. Goed familiehotel, top verzorging ook door de gidsen. Echte aanrader!

Elly Bylemans


En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2024 Wandel en fietsvakanties. Created using WordPress and Colibri