slide 1 slide 2 slide 3
kkk

YOGA - WANDELVAKANTIE COSTA DE LA LUZ


Een vakantie zonder stress, hier op het schiereiland in het paradijs , zoals Conil, El Palmar, Caños de Meca, in een enclave waar je kunt genieten van de natuur, je geest kunt kalmeren, je lichaam kunt ontspannen, jezelf kunt vullen met energie, delen, nieuwe vrienden maken, met mensen zoals jij, nieuwe vrienden vinden of elkaar weer ontmoeten,. Heb je zin om aan activiteiten mee te doen , zonder je ergens verplicht toe te voelen?               
Kom en geniet van ons 8-daagse, 7-daagse Disconnect Beachfront Vacation-programma!

Dag 1.

Dag van aankomst. Transfer van het vliegveld naar uw accommodatie. Afhankelijk van de vlucht en waar je aankomt, is er nog tijd voor gedetailleerde presentatie van het programma en welkomstdiner. (inbegrepen in de programmaprijs).
Na het diner: Een tijd om te delen, neem een drankje in een van de nabijgelegen huizen in de buurt ... rust uit.

Dag 2.


9.00 uur, Yoga op het strand We zullen genieten van zeer speciale gevoelens van vrijheid, van contact met de natuur, wanneer we yoga doen op het eenzame strand met het enige geluid van de golven van de zee.Van onze huizen is het7 tot 10 minuten wandelen, langs een mooie weg en te genieten van yoga op onze prachtige stranden. We zullen yoga beoefenen die geschikt is voor elke fysieke toestand, waarna je, als je daar zin in hebt, kunt genieten van een duik in de zee, op dat moment op een strand, praktisch alleen voor jou. Deze activiteit is, net als alle andere, vrijwillig, denk aan ons principe: "Iedereen doet op elk moment wat hij wil". Anders bedenken we geen vakanties. OPMERKING OVER ONZE YOGA: We zullen yoga (hatha yoga) beoefenen die toegankelijk is voor elk fysiek niveau. Voor degenen die het nog niet eerder hebben beoefend, moeten ze weten dat yoga geen wedstrijd is, het is een manier van leven, niemand let op wat men kan , iedereen doet wat hij kan. Wanneer de tijd het toelaat, zullen we yoga aan de kust uitvoeren, met het enige geluid van de golven van de zee, er zullen matten worden verstrekt.Hoewel de oefeningen simpel zullen verlopen, is het erg belangrijk dat u, als u een medische aandoening heeft, de yoga leraren hiervan op de hoogte brengt voordat u begint, en dat u bij de minste pijnklachten onmiddellijk stopt met de activiteit.
10: 15-10: 45 uur Ontbijt. Opmerking: om 11.00 uur worden de tafels opgeruimd,Gelukkig zijn er bars in de buurt van die waar je, als je op een dag meer in bed wilt blijven, kunt gaan wandelen en ontbijten.
11:15 uur Excursie naar El Palmar. Vertrekkend van onze eigen huizen, zullen we een prachtige excursie maken langs de kust, door immense woestijnstranden, zelfs in het hoogseizoen, elk in zijn eigen tempo, en elk aankomend zover je wilt, je zult altijd een nabijgelegen strandbar vinden , in Waar te "herstellen", als je het nodig hebt, loop soepel, zonder verlies, volg gewoon de kust. We steken de prachtige stranden van Zahora over, het absoluut maagdelijke strand van La Mangueta en komen in ongeveer 90 minuten aan bij het begin van El Palmar. Degenen die meer willen wandelen, kunnen het op het strand van El Palmar naar Conil doen, ongeveer 10 km meer per enkele reis, altijd comfortabel aan de kust. Het idee is om deze prachtige stranden te kennen, maar er ook van te genieten en te baden in de zee. We komen rond lunchtijd terug.
14.45 uur Terug naar huis. Tijd om terug te keren, misschien heb je zin in een biertje of frisdrank voordat je gaat eten, dan kun je jezelf bedienen in onze strandbar. 15.00 uur Lunch. Dan wordt het eten bij ons thuis geregeld.
16:00 uur Tijd voor u Na de ochtendwandeling kunt u wat drinken in onze eigen strandbar en als u wandelt in een ontspannende chiromassagesessie die bij het programma is inbegrepen, als u zich heeft aangemeld voor deze eerste dienst, ..., ontspannende middag ...
18.30 uur, Biodanza Workshop. Zoals al onze activiteiten, is het een rustige biodanza, die geen inspanningen vereist, noch een speciale fysieke toestand, het gaat om genieten, delen door vreugde en lichamelijke expressie. Je zult een geweldige tijd hebben !!
20.30 uur Suggestie: diner in een van de nabijgelegen restaurants. Onze programma's zijn in halfpension, inclusief ontbijt en lunch, met uitzondering van aankomst en vertrek op de dag dat we in plaats van de middagmaaltijd respectievelijk diner, welkom en afscheid zullen nemen. We zullen suggesties doen voor het diner, op goedkope plaatsen, waar mensen hier eten, met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, voor een geschatte prijs van € 15 diner. Wie van zijn kant een ander plan wil maken, kan dat logisch doen.

Dag 3.


9.00 uur, Yoga op het strand
10.50-10.45 uur Ontbijt.
11.15 uur Wandeling / excursie naar de Trafalgar-vuurtoren en Caños de Meca. We beginnen opnieuw vanuit onze huizen en kiezen er in dit geval voor om naar het oosten te gaan, langs de kust te lopen, de majestueuze Trafalgar-vuurtoren te bereiken en vanaf hier de Trafalgar Tóbolo over te steken, steken we de Caños de Meca over, deze route heeft een verlenging van Over 3-5 kilometer (6-10 heen en terug) is afhankelijk van totdat Cala arriveert. Uitbreidbaar door het natuurpark van La Breña, tot Barbate. Net als in het vorige geval is het niet handig om uit het oog te verliezen dat we moeten terugkeren. Degenen die het niet compleet willen maken, kunnen aan de stranden worden achtergelaten en we halen je rond. 14.45 uur Ontmoeting in onze strandbar. Op dit moment zijn we weer thuis, geven we commentaar op de tour en als je zin hebt in een koel biertje of frisdrank, kun je voor het eten jezelf serveren in onze strandbar binnen onze eigen faciliteiten.
15:00 Lunch. Zoals gezegd worden de maaltijden geserveerd tot 15.00 uur en worden ze niet 's nachts bewaard. Als u ziet dat u niet op tijd aankomt, wordt het op prijs gesteld dat u ons belt en het ons vertelt. 16.00 uur Tijd voor jou. Een dutje doen, terugkeren naar het nabijgelegen strand, een praatje maken of genieten van de ontspannende chiromassagesessie die bij het programma is inbegrepen, een ontspannen middag ...
18.30 uur Workshop "Het leven is een spel" Workshop om van te genieten door middel van dynamiek van het spelen met muziek, waardoor je kunt dansen, lachen, loslaten ... en verbinding kunt maken met je essentiële essentie, de ervaring van vrijheid en de ontmoeting met de ander van de volheid die verbindt met de vreugde van het leven.
20.30 uur Diner en bioscoop. Als je daar zin in hebt, kun je vanavond thuis blijven, op het scherm naast onze strandbar laten we een interessante film zien. Voor het diner kunt u zelf iets doen, (alle huizen hebben een keuken en er zijn supermarkten in de buurt) een snack organiseren, of bellen om het u te brengen, ook in de meeste weken bieden wij u de mogelijkheid om van het diner te genieten van een zeer goede kok, die tegen een kleine vergoeding het eten zal maken en serveren tijdens de film. Allemaal afhankelijk van wat de groep wil.

Dag 4.


9.00 uur, Yoga op het strand. We zullen genieten van het gevoel van vrede en vrijheid, in contact met de natuur, wanneer we yoga doen op het eenzame strand bij onze huizen. 10.15-10.45 uur Ontbijt. Wanneer je terugkeert van het strand na het beoefenen van yoga, zul je een ontbijt voor je klaarmaken. Zoals we al zeiden, wordt het aanbevolen om yoga op een lege maag te doen, maar als je iets moet drinken voordat je het als een infuus doet, zul je in de centrale keuken alles vinden wat je nodig hebt.
11.00-13.00 uur Ontspannende chiromassagesessies. OPMERKING OVER DE CHIROMASSAGESESSIES: Zoals u weet in de prijs van het programma, nemen we een ontspannende chiromassagesessie van 30 minuten op. Deze sessie is niet overdraagbaar, dat wil zeggen; Als iemand het niet wil nemen, kan hij het niet overdragen aan een ander. Net als bij de yogasessies, vragen we je hier ook om de chiromassagist alle persoonlijke omstandigheden te vertellen die je kunnen beïnvloeden, en ook of je wilt dat ik aandacht besteed aan een bepaald deel van het lichaam. De schema's zouden worden vastgesteld tijdens de presentatie op zondagmiddag. 11.00 uur Tijd voor jou. Als u zich vandaag niet heeft aangemeld om uw chiromassagesessie te ontvangen (u heeft een sessie inbegrepen) of zelfs te ontvangen, heeft u tijd om te genieten van de natuur en de zee op de prachtige stranden die u op 10 minuten lopen van onze huizen heeft. Opmerking: als u vanmiddag naar de Vejer-excursie komt, is het misschien beter als u de ontspannende ochtend neemt om te laat een bezoek te brengen aan Vejer.
14.45 uur Vergadering voor de lunch in onze strandbar. We raden aan om op dit moment weer thuis te zijn, met tijd om 's ochtends commentaar te geven, en als je zin hebt in een koel biertje of frisdrank, kun je jezelf voor het eten serveren in onze strandbar.
15:00 Lunch. Zoals al aangegeven, zal het eten op dat moment in onze huizen worden geregeld, gebaseerd op de traditionele mediterrane keuken van de plaats, en in ons geval zullen verse vis uit de omgeving de overhand hebben, en groenten, in ons menu zal er zijn geen vlees.
16.00 uur Tijd voor jou. Nogmaals, tijd voor u, waarvan we u verzekeren dat u ze zult bedanken, want naast het u het gevoel te geven dat we op zoek zijn naar vrijheid en om te doen wat u wilt, in een omgeving die zo mooi is als wij; Je hebt geen tijd meer. Misschien wel de meest voorkomende hobby van deze tijd is "delen", met de nieuwe vriendschappen die je zult sluiten, met mensen zoals jij, onder wie je zeker iemand zult vinden om je heel prettig bij te voelen. Maar je kunt ook terug naar het strand dat je zo dichtbij hebt, of een dutje doen. 19.00 uur Bezoek, wandeling en diner bij Vejer Vejer op 13 km. Het is een stad die je niet mag missen, een witte stad, die vooral 's avonds bijzonder mooi is, dankzij de prachtige verlichting bezoeken we de meest interessante plekken en dineren we in een voordelig restaurant (ongeveer € 15, - inclusief drankjes) Maar van uitstekende kwaliteit. We reizen met de taxi, waarvan het bedrag is inbegrepen in het programma, op voorwaarde dat u met hetzelfde schema reist als de rest van de groep. Iedereen die langer wil blijven of eerder wil gaan, kan dat doen, maar betaalt in dat geval de transfer.

Dag 5.


9.00 uur, Yoga op het strand. We zullen genieten van het gevoel van vrede en vrijheid, in contact met de natuur, wanneer we yoga doen op het eenzame strand voor onze huizen.
10.15-10.45 uur Ontbijt.
11.00-13.00 Nieuwe sessies chiromassages ontspannend. Morgen "naar uw wensen". Wederom hebben we vandaag ochtend geboekt, dus u kunt een "activiteit doen die bij u past", waarin u vrij bent om te doen wat u wilt, bijvoorbeeld genieten van onze stranden, wandelen door het natuurpark La Breña, of naar enkele van de nabijgelegen stranden, even mooi, zoals Zahara de lo Atunes, Bologna ´o Tarifa. Als u vervoer heeft, kunt u uw voertuig en kosten zeker met andere mensen delen of met hen meegaan.
14.45 uur Ontmoeting in onze strandbar. Douchen, bier of fris drinken, praten, genieten van eenvoudige dingen. 15.00 uur Lunch 16.00 uur Middag ontspannen. Nou, ... ontspan, in het eerste deel van de middag ... voor een dutje, ga terug naar het nabijgelegen strand, maak een praatje of geniet van de ontspannende chiromassagesessie, inbegrepen in het programma, of zelfs een reikisessie, coaching, ontspanning middag ...

Dag 6 .


9.00 uur, Yoga op het strand genieten van de communicatie van ons lichaam met de natuur en de zee.
10.15-10.45 uur Ontbijt.
11.00-13.00 uur Laatste sessies van chiromassages ontspannend.
14.45 uur Zoals elke dag is het tijd om af te spreken in onze eigen strandbar, om de ochtendervaring te delen terwijl ze de tafels voor ons klaarmaken om te eten.
15.00 uur Lunch
18.30 uur, onze concerten. Middag met muziek, bij deze gelegenheid zult u genieten van de luxe om alleen voor ons een concert te hebben dat perfect in onze emotionele toestand past, het concert kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de muzikanten, in wezen zullen ze gaan over Tibetaanse Bowls, Kirtan Music, en soortgelijke .. 20:30 Diner en bioscoop. Op het scherm naast onze strandbar laten we een interessante film zien. Voor het diner kunt u zelf iets doen, (alle huizen hebben een keuken en er zijn supermarkten in de buurt) een snack organiseren, of bellen om het u te brengen, ook in de meeste weken bieden wij u de mogelijkheid om van het diner te genieten van een zeer goede kok, die tegen een kleine vergoeding het eten zal maken en serveren tijdens de film. Allemaal afhankelijk van wat de groep wil. Dan ... Morgen hebben we geen yoga, ...

Dag 7.


10.15-10.45 uur Ontbijt. Na het ontbijt. Vandaag zaterdag en het is de dag dat we vrij vertrekken tot het avondeten, dat is inbegrepen in het programma. Dus vandaag heb je de hele dag de tijd om te doen wat je wilt, als iets dat je nog moet doen, of om te genieten van een extra ontspannende chiromassagesessie, als je dat met een van de chiromassagenten hebt afgesproken, ga dan naar het strand, wat wandelen, paardrijden op zonsondergang langs de kust ... en natuurlijk baden, wandelingen langs de kust, sardines in een strandbar, enz. Kom op, je zult je niet vervelen. 21:30 Afscheidsdiner bij ons thuis. We zullen tafel en avond delen, emotionele en plezierige momenten, die ons eraan herinneren dat een ander leven mogelijk en noodzakelijk is. Degenen die de volgende dag niet vertrekken of zoals zij ... kunnen doorgaan in een aantal van de omliggende gebieden.

Dag 8: Transfer naar vliegveld. En afscheid!


9.30-10.00 uur Ontbijt en afscheid Het is tijd voor fysiek en tijdelijk afscheid, we zullen voor altijd verenigd blijven en we kunnen elkaar zelfs weer zien, als je besluit terug te keren, zoals veel van onze vrienden al doen, weet je waar we zijn . Als je wilt, kun je ook tot de middag blijven genieten van de plek en het strand. Natuurlijk, aangezien er een andere groep aankomt, zoals je een week geleden deed, moet je de kamers na het ontbijt verlaten. We zorgen voor een plek om onze bagage achter te laten, we vragen je alleen om de auto op een andere plek te plaatsen, indien mogelijk, binnen ons eigen perceel.

* Inclusief*
-Bed & Breakfast
-De transfers van en naar de luchthaven
(Jerez-Sevilla-Malaga)
-Welkom en afscheidsdrankje


* Exclusief: *
-Vliegtickets.
-Verzekeringen.
-diner.
-lunches (voor picknicks).Vanaf €705,00 P.P bij tweepersoons kamer


Eenpersoonskamer € 110,00 extra per week


26-09-2021 Beschikbaar
21-11-2021 Beschikbaar

Contact ons voor data en beschikbaarheid


Onze partners

Ineke from Amsterdam It has become a super fun week. Well organized and beautiful location where we stayed all week. Peter is well aware of all the ins and outs of his environment and bee bad weather or other unforeseen things he knew a nice twist to give. Peter I'm looking forward to a next vacation with Pedro-Tours!

client image 9

Pedro Tours offers adventurous bike tours around , Cadiz and La Costa de la Luz. The Mountain Bike tour is a unique opportunity to bike 35 km through the magnificent Breña natural park, starting in Zahora and riding through natural trails all the way to a seaside town called Barbate.

client image 2

A great day in La Muela! Peter from Pedro Tours arranged everything fabulous.

client image 7
Copyright © 2019 pedrotours