slide 1 slide 2 slide 3
kkk
kkk

SPORT VAKANTIE COSTA DE LA LUZVan alles wat, voor elk wat wils!

Dag 1.Bienvenidos, welkom!

Aankomstdag. Transfer van het vliegveld naar uw accommodatie. Afhankelijk van de vlucht en waar u aankomt is er eventueel nog tijd voor een wandeling om de buurt te verkennen.

Dag 2. MTB De wijngaard van Sancha Perez.


Een tour die u van Zahora naar Conil brengt, door de duinen begint en richting El Palmar loopt. El Palmar is een badplaats die vooral bezocht wordt door wind- en kitesurfers, van El Palmar rijden we naar Conil de la Frontera waar de wijngaard van Sancha Perez ligt. Dit landgoed bestaat uit allerlei plantages, niet alleen wijngaarden maar ook olijfbomen, fruitbomen, aromatische en inheemse planten.Hier kunt u een rondleiding en een glas wijn proberen. De rondleiding duurt een uur en dan fietsen we door naar de kust van Conil om over de kliffen naar de jachthaven te rijden, waar u een heerlijke lunch kunt nuttigen. Na de lunch fietsen we terug over het strand (als weer en getij het toelaten) richting Zahora.
Afstand 40 Km / Makkelijk / 212 Omhoog / 212 Omlaag / 45 Max Hoogte

Dag 3. Cádiz


Cádiz met een bodegabezoek. We maken een wandeling door de stad Cadiz, daar kunt u de mooiste plekjes zien: Plaza san Juan de Dios, de kathedraal, Plaza de la Flores, de overdekte markt, calle Ancha(de grootste winkelstraat), plaza san Antonio, plaza Mina. En heerlijk lunchen (bijvoorbeeld tapas op de markt). U kunt de bodega bezoeken alwaar u een uitleg krijgt over de productie van sherry en deze kunt proeven. Erg Andalusisch!

Dag 4. Paardrijden El Palmar.


Een rit van twee en een half uur te paard, vanuit El Palmar over het strand naar Zahora. Onze nederlandse amazone Marion neemt je mee op een strandrit en een tocht door Natuurpark La Brena. En we lunchen in het dorpje San Ambrosio.

Dag 5. Zahora - los Caños de Meca - El Palomar


Een kust- en boswandeling. We beginnen onze dag in het dorpje los Caños de Meca (zandstrand, zoetwaterbronnen, rotsen) en lopen door het natuurpark La Breña langs de steile kliffen van Barbate. We genieten een erg mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan, bij helder weer zelfs tot aan Afrika; de huisjes van Tanger zijn te zien. Bij Torre del Tajo, een wachttoren uit de 15e eeuw, hebben we nog een laatste prachtige blik op de spectaculaire kliffen alvorens we de pijnboombossen ingaan. We lopen richting el Palomar de la Breña: een duivencomplex uit de 18e eeuw, Hier eten we een hapje in het bijbehorende restaurant, alvorens we verder wandelen richting de kust. Onderweg zien we de Kaap van Trafalgar opdoemen, We lopen terug naar Los Caños de Meca, waar we een verfrissende duik kunnen nemen. Een leuke afsluiting van de dag is een wandelingetje om de vuurtoren van Trafalgar.
Afstand 16.5 km / niveau 1-2 /4 ½ uur wandelen/ 281M Omhoog / 281M Omlaag / Max hoogte 104 meter

Dag 6. Surfen El Palmar


We nemen een twee uur durende surfles op het strand van El Palmar en leren van een pro de beginnende surfvaardigheden. Als je een goede surfer bent, kunnen we een dagtocht maken naar El Palmar. De surfleraar begeleidt u over de golfen van de Atlantische oceaan, zo leert u altijd weer wat bij We lunchen in een van de restaurants aan de boulevard van El Palmar.

Dag 7. Wandeling La Muela, santa Lucia, Vejer de La frontera


Een uitsmijterdag! Eerst krijgen we een kopje koffie aangeboden op de berg in La Muela. Het is een ongelooflijk mooi uitzicht vanaf de plek waar we onze koffie nuttigen, en het leuke is dat we precies kunnen zien waar we later gaan wandelen. Het is een route die naar beneden loopt, via een romeins acuaduct met watervallen en een natuurlijke 'yakuzi', dan komen we in de bewoonde wereld (nouja...7 huizen..) waar we in een barretje met een terrasje boven het stromende water bij Antonio een drankje kunnen drinken. We vervolgen onze weg, die aan de andere kant van de autoweg verder heuvelopwaarts klimt tot aan Vejer de la Frontera: het mooiste witte Andalusische dorpje. Daar geven we een rondleiding door de slingerstraatjes, met mooie bloemen in de patios, de oude stadsmuur en beklimmen we een oude stadstoren. Daarna lopen we naar de rand van Vejer, waar we in een restaurant iets kunnen eten en drinken terwijl we een prachtig uitzicht genieten tot aan de kust en bij mooi weer de paragliders en –penters kunnen bewonderen. Daarna lopen we de weg weer terug en drinken nog een lekker drankje op de berg en dan terug voor de laatste nacht in Zahora.
Afstand 14,5 Km / Niveau 1-2 / 4 ¼ uur wandelen / 174M Omhoog / 174M Omlaag / 220M Max hoogte

Dag 8Gracias y adiós!

* Inclusief**
-Bed & Breakfast Hotel.
-Diner.
-Gids
-Huur paardrijlaarzen plus helm
-Huur Mountain bike plus Helm
-Transfers excursies / van en naar de luchthaven
(Jerez-Seville-Malaga)
-Welkomst- en afscheidsdrankje

* Exclusief: *
-Vliegtickets.
-Verzekeringen.
-lunches / picknicks .


Twee persoons kamer Vanaf € 795,00 P.P

Een persoons kamer € 175,00 extra per week

Juni 2021 Beschikbaar
September 2021 Beschikbaar
Oktober 2021 Beschikbaar
November 2021 Beschikbaar
December 2021 Beschikbaar
Januari 2022 Beschikbaar
Februari 2022 Beschikbaar
Maart 2022 Beschikbaar
April 2022 Beschikbaar
Mei 2022 Beschikbaar
Juni 2022 Beschikbaar

Onze partners

Ineke from Amsterdam It has become a super fun week. Well organized and beautiful location where we stayed all week. Peter is well aware of all the ins and outs of his environment and bee bad weather or other unforeseen things he knew a nice twist to give. Peter I'm looking forward to a next vacation with Pedro-Tours!

client image 9

Pedro Tours offers adventurous bike tours around , Cadiz and La Costa de la Luz. The Mountain Bike tour is a unique opportunity to bike 35 km through the magnificent Breña natural park, starting in Zahora and riding through natural trails all the way to a seaside town called Barbate.

client image 2

A great day in La Muela! Peter from Pedro Tours arranged everything fabulous.

client image 7
Copyright © 2019 pedrotours