Wandel- en fietsvakanties Andalusië

Wandel- en fietsvakanties in Andalusië, aan de Costa de la Luz. Wij organiseren zowel groeps- als individuele vakanties aan deze kust, met zijn mooie zandstranden, prachtige natuurparken en witte dorpjes zoals Vejer de la Frontera. Nieuw is onze achtdaagse fietsvakantie van Sevilla naar Cadiz, een tour die u langs natuurgebieden en witte dorpjes laat gaan onder begeleiding van een Nederlandse gids of op eigen houtje.
Bij onze individuele reizen heeft u maximale vrijheid. Zo kunt u zelf uw reisgezelschap samenstellen en kiezen hoe en wanneer u wilt gaan. Wij regelen de accommodaties en (eventueel) de fietsen voor u en uw bagage wordt vervoerd. U krijgt een Nederlandse beschrijving van de routes mee, die ook als GPS tracks te downloaden zijn. Niets staat u meer in de weg om lekker zorgeloos te genieten met partner, vrienden of familie!

 
o

MTB vakantie Andalusië

Vanaf € 790,00

 

Het vinden van de mooiste MTB-routes is niet altijd gemakkelijk en kost tijd. Om je deze omgeving zo goed mogelijk te laten zien, hebben we deze MTB-week opgezet met vijf begeleide MTB-tochten en een stadstour.

Wandelvakantie Andalusië

Vanaf € 685,00

 


Costa de la Luz, de 'kust van het licht', loopt van Tarifa tot Portugal. Met deze gevarieerde wandelvakantie ontdekt u een authentiek, nog onbekend stuk Spanje dat alle befaamde Spaanse ingrediënten bevat.

Sport vakantie Andalusië

Vanaf € 795,00


 

De sportweek is een week vol activiteiten, paardrijden, MTB-tochten, wandelen en een bezoek aan de stad Cadiz.

Fietsvakantie Sevilla Cadiz

Vanaf € 845,00

 

 

Fietsvakantie in het mooie Andalusië, we beginnen onze tocht in Sevilla en fietsen de gehele week door typish Andalusisch landschappen. En als afsluiting de oudste stad van Europa , Cádiz

o
o

Wandel dagtoers

Vanaf € 25,00

Als u al in onze omgeving verblijft kunt u bij ons een dagtour met gids boeken, zo wel individueel als met een groep.

MTB Sevilla

Vanaf € 55,00

Mocht u de drukte van de het grote Sevilla willen ontvluchten en lekker op de mountain bike de prachtige natuur rondom Sevilla willen ontdekken in het gebied de Aljarafe dan kunt u bij ons een dagtour boeken.

Fiets Dagtoer Andalusië

Vanaf € 60,00

 

Bent u heerlijk aan het genieten van een strand vakantie maar wil u toch een dagje sportief doen kom bij ons voor een dagtour op de mountain bike.

Yoga Wandelvakantie

Vanaf € 705,00

 

Heerlijk even een week in retraite, niks moet alles mag. Heerlijke massages, yoga op het strand op een unieke plek en met unieke mensen. De plek om je weer helemaal op te laden.

o

Individueel
MTB Vakantie

Vanaf € 595,00

Heerlijk op eigen houtje de mooie omgeving van Zahora, Barbate, Conil en al die andere prachtige dorpjes ontdekken en niet te vergeten het natuurpark La Brena met deze MTB week en op nog geen 300 meter van het hotel het mooie strand van Zahora.

Individueel
Wandelvakantie Fly/Drive

Vanaf € 495,00

Costa de la Luz, de 'kust van het licht', loopt van Tarifa tot aan de grens met Portugal. Tijdens deze gevarieerde wandelvakantie ontdekt u een authentiek, nog onbekend stuk Spanje dat alle befaamde Spaanse ingrediënten bevat.

Individueel
Sportvakantie Fly/Drive

Vanaf € 745,00

Deze week van surfen , wandelen, mountain biken en paardrijden en dat allemaal aan de kust met zijn witte zandstranden en het mooie natuurpark Brena.

Individueel
Fietsvakantie Sevilla Cadiz

Vanaf € 595,00


Fietsvakantie in het ongerepte Andalusië, door glooiende heuvels tot aan het strand. U begint deze tocht in Sevilla en fietst door verschillende landschappen naar de oudste stad van Europa, Cádiz.

o

Our partners

What our clients say

The MTB trip was really interesting. Pedro is quite a nice guy and gave as nice explanations during the cycling. The food was excellent too. Great places choose. You should be ready to pedal a bir!! A very recommendable experience.

client image 1

Pedro Tours offers adventurous bike tours around , Cadiz and La Costa de la Luz. The Mountain Bike tour is a unique opportunity to bike 35 km through the magnificent Breña natural park, starting in Zahora and riding through natural trails all the way to a seaside town called Barbate.

client image 2

A great day in El Rocio! Peter from Pedro Tours arranged everything fabulous. The kids enjoyed the carriola so much!

client image 3

Contact

Copyright © 2019 pedrotours