slide 1 slide 2 slide 3

PedroTours Wandel en Fietsvakanties Andalusië Costa de la Luz Spanje

Wandel- en fietsvakanties in Andalusië, aan de Costa de la Luz. Wij organiseren zowel groeps- als individuele vakanties aan deze kust, met zijn mooie zandstranden, prachtige natuurparken en witte dorpjes zoals Vejer de la Frontera. Nieuw is onze achtdaagse fietsvakantie van Sevilla naar Cadiz, een tour die u langs natuurgebieden en witte dorpjes laat gaan onder begeleiding van een Nederlandse gids of op eigen houtje.
Bij onze individuele reizen heeft u maximale vrijheid. Zo kunt u zelf uw reisgezelschap samenstellen en kiezen hoe en wanneer u wilt gaan. Wij regelen de accommodaties en (eventueel) de fietsen voor u en uw bagage wordt vervoerd. U krijgt een Nederlandse beschrijving van de routes mee, die ook als GPS tracks te downloaden zijn. Niets staat u meer in de weg om lekker zorgeloos te genieten met partner, vrienden of familie!


VAKANTIE IN SPANJE … EN CORONA DAN?

Kom wandelen en fietsen aan de Costa de la Luz. 
Deze kuststreek is opvallend gespaard gebleven voor de epidemie en een gelukkige uitzondering in vergelijking met de rest van Spanje* (en grote delen van Nederland). 
Geen angst voor drommen wandelaars of fietsers: wij wonen hier en zoeken altijd naar wegen en paden die minder bekend zijn. De hotels en restaurants waar we mee samenwerken zijn door de strenge nationale lock-down goed voorbereid om gasten te ontvangen met alle nodige aandacht voor hygiëne en afstand bewaren. Daar hebben we in Spanje dan ook meer dan 80 dagen op kunnen oefenen! 
Welkom dus, om in kleine groepen de natuur weer tot in je vezels te beleven en lekker uit te waaien aan brede stranden, op hoge kliffen en in geurende pijnboombossen.
Mondkapje en gel mee en ... vamos!
*29-07-2020 zijn er slechts vier mensen opgenomen in de ziekenhuizen van de provincie, geen enkele op de ICU. We moeten 172 overledenen betreuren. Er zijn 1454 genezen in de provincie Cádiz..
*onze termijnen zijn natuurlijk afhankelijk van het reisadvies van de Nederlandse en Spaanse regering.

 
o
o
o
o
o

Our partners

What our clients say

The MTB trip was really interesting. Pedro is quite a nice guy and gave as nice explanations during the cycling. The food was excellent too. Great places choose. You should be ready to pedal a bir!! A very recommendable experience.

client image 1

Pedro Tours offers adventurous bike tours around , Cadiz and La Costa de la Luz. The Mountain Bike tour is a unique opportunity to bike 35 km through the magnificent Breña natural park, starting in Zahora and riding through natural trails all the way to a seaside town called Barbate.

client image 2

A great day in El Rocio! Peter from Pedro Tours arranged everything fabulous. The kids enjoyed the carriola so much!

client image 3

Contact

Copyright © 2019 pedrotours