slide 1 slide 2 slide 3

PedroTours Wandel en Fietsvakanties Andalusië Costa de la Luz Spanje

Pedrotours wandelvakantie's en fietsvakantie’s in Andalusië aan de Costa de la Luz provincie Cádiz, Huelva en Sevilla Spanje. Costa de la Luz de kust met de mooie zandstranden prachtige natuurparken en witte dorpjes zoals Vejer de la Frontera. In 2013 werd Vejer de la Frontera door Tripadvisor verkozen tot tweede mooiste dorp van Spanje. Wij organiseren zowel groeps als individuele vakantie's.
Nieuw is onze achtdaagse fietsvakantie van Sevilla naar Cadiz, een tour die u langs mooie natuur gebieden en witte dorpjes laat gaan onder begeleiding van een Nederlandse gids.
 
o
o
o

In de omgeving van Barbate tot Caños de Meca en in het binnenland tot Vejer de la Frontera ligt één van de mooiste natuurparken van Andalusië met een oppervlakte van 5.000 hectare; het natuurpark La Breña en Marismas del Barbate. Het onderscheidt zich in vijf verschillende ecosystemen: zee-, klif-, dennen-, moeras- en duinsystemen. De indrukwekkende Taag van Barbate valt op, die met meer dan 100 meter hoog de beruchtste klif van de Andalusische Atlantische Oceaan vormt.Deze rotswanden bevaten zoetwaterstroompjes, zo zuiver dat men het als drinkwater gebruiken kan. Een ander karakteristiek landschap is het dennenbos van La Breña. De dennen houden de erosie tegen en zo heeft La Brena zich kunnen ontwikkelen tot het grootste dennenbos in Cádiz. Op deze plek wordt het aroma van dennen gemengd met dat van rozemarijn en lavendel. Het dennenbos strekt zich uit tot aan de rand van de klif, waar de dennen van Carrasco samengaan met jeneverbessenbossen. Op een mountain bike of wandelend geniet men het meest van deze bossen.Met name het Torre del Tajo-pad, dat uitmondt in een prachtig panorama. Torre del Tajo is een van de wachttorens die in de vijftiende en zestiende eeuw waarschuwde voor piratenschepen en getuige was van de Slag om Trafalgar.

o

Our partners

What our clients say?

The MTB trip was really interesting. Pedro is quite a nice guy and gave as nice explanations during the cycling. The food was excellent too. Great places choose. You should be ready to pedal a bir!! A very recommendable experience.

client image 1

Pedro Tours offers adventurous bike tours around , Cadiz and La Costa de la Luz. The Mountain Bike tour is a unique opportunity to bike 35 km through the magnificent Breña natural park, starting in Zahora and riding through natural trails all the way to a seaside town called Barbate.

client image 2

A great day in El Rocio! Peter from Pedro Tours arranged everything fabulous. The kids enjoyed the carriola so much!

client image 3

Contact

Copyright © 2019 pedrotours